A SmartDreamers kiterjeszti a toborzási csatornákat számos média felület használatával

SmartDreamers

A mai toborzási piacon a jelölteknek kiemelten komplex hálózatra van szükségük ahhoz, hogy álláslehetőségeket találhassanak. Ugyanakkor a cégek kénytelenek elhagyni a klasszikus, job platformokon történő toborzást és olyan felületeket keresni, ahol a jelöltek az idejük nagy részét töltik.

Örömmel jelentjük be a toborzási hálózatunk hazai bővülését, négy jelentős online újsággal történő partnerségen keresztül. Az IT/technológia/gaming terület vezetőivel a ComputerWorld, PC World, Gamestar, továbbá az aktuális üzleti hírekről szóló, minőségi tartalmat szolgáltató Budapest Business Journal oldalakkal.

 toborzási piacon a jelölteknek kiemelten

Nemrég egy másik blogcikkünkben már említést tettünk a teljes álláshirdetés automatizálásról azokon az alternatív toborzási csatornákon, ahol azt a 80%-át találjuk meg a jelölteknek, akik nem aktívak a klasszikus álláskeresési felületeken. Így jött az ötlet, hogy összedolgozzunk a meghatározó online újságokkal.

A ComputerWorld, Pcworld, Gamestar és a BBJ így amellett, hogy minőségi információforrások is, olyan oldalakká is válnak, ahol tehetséges jelöltek és a legvonzóbb álláslehetőségek találkozhatnak. Az új Karrier Oldalakon a toborzók képessé válnak arra, hogy közvetlenül állásokat posztolhassanak az adott médium felületére, a jelöltek pedig jelentkezni tudnak a Nekik megfelelőre egy gyors és innovatív módon.

computers, jobs

Partnereink részéről a döntést az alábbi szempontok szerint történt:

“A döntés, hogy partneri viszonyra lépjünk a SmartDreamers-el nem volt nehéz. Méghozzá azért nem, mert ösztönzött minket az innovatív megközelítésük, ami egyedülálló toborzási hálózatot teremtett meg hazánkban is. Egy olyan adatbázissal, amely több, mint 3.000 céget és 400.000 jelöltet tartalmaz Magyarországról, Romániából és Lengyelországból, a SmartDreamers egy olyan hálózatot hozott létre, amely magában foglalja a Facebook, Instagram, YouTube, Google Ads és mostmár a ComputerWolrd, PC World, Gamestar és BBJ felületeit is.”

Klienseink számára, akik használni kívánják az említett média partnereinken történő megjelenést, Számukra ez elérhető a szolgáltatásaink között megtalálható, az adott online újság oldalon történő álláshirdetések elhelyezésén keresztül. Ez a megjelenési lehetőség továbbá remek felület az Employer Branding tartalmak elhelyezésére is. Így az egész partnerség kiváló megoldást biztosít mind a toborzóknak, mind pedig a jelentkezőknek, hiszen a pozíció feltültése és a jelentkezés is csupán pár percet vesz igénybe. Ugyanakkor a jelölteknek egy helyen jelennek meg a Számukra érdekes piac hírek és az álláslehetőségek is, egy olyan helyen, amely megkönnyíti és gyorssá teszi a jelentkezési folyamatot.

gamestar jobs

Így nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Partnereinket ezzel az új fajta toborzási lehetőséggel tudjuk támogatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.