JobAngel Blog az álláskeresésről, főleg álláskeresői szemmel, időnként hasznos ötletekkel HR-eseknek is. Ha álláskereső vagy, itt gyakorlatban működő tanácsokat találsz a hatékony álláskereséshez, ha HR-es vagy, láthatod, mi az, amit manapság elvár egy álláskereső, munkavállaló.
Coaching Határok Nélkül A CHN célja, hogy nemzetközi előadókkal, a szakma legismertebb és elismertebb képviselőivel havi rendszerességgel bemutassa a coaching mélységeit és szakterületeit beleértve a team coachingot, group coachingot és a leadership fejlesztés minden, coachinggal elérhető részletét.
Personal Hungary Magyarország legjelentősebb HR rendezvényének blogja. A Personal Hungary szakértőinek bejegyzésein keresztül megismerheti a Szakkiállítás főbb témaköreit, illetve azokat a kérdésköröket, melyek aktuálisan az érdeklődés és a HR trendek középpontjában állnak.
Vezetői Mesterműhely A szerző célja, hogy a vezetést a józan ész szintjére "meztelenítse", és az alapigazságokhoz visszatérve vezetésre tanítson és inspiráljon mindenkit, aki vezetővé akar válni.
Profi Tárgyaló A Scotwork világszintű vezető szaktekintély a tárgyalásikészség-fejlesztésben. 1975 óta piacvezetőként, egyedülálló módszerrel segíti a tárgyalókat abban, hogy javuljon a teljesítményük, legyenek akár kezdő, vagy tapasztalt tárgyalók. Tesztelje tárgyalási készségeit, olvasson és tanuljon aktuális történeteinkből! Fejlessze tudását velünk!
Gyermek és családpszichológia Üdvözlöm! Kiss Erika pszichológus vagyok. A blog a 21. századi gyerekekről és családjaikról szól. Olyan élethelyzetekről, problémákról igyekszem írni, amikkel a munkám során gyakran találkozom, illetve az olvasó tapasztalhat a mindennapokban.
Tudatos Vezetés A szerzőt leginkább az érdekli, hogy miként lehet a vezetők munkáját könnyebbé és hatékonyabbá tenni azáltal, hogy megértik a vezetéssel kapcsolatos alapvető elveket, ismereteket, és ezeket be is építik a napi munkájukba.
Karriercafe - Szabó Vivien blogja Érdekességek, tippek, tanácsok az állásinterjúk és a HR világából álláskeresőknek és szakmabelieknek egy karrier-tanácsadó tollából.
Kompetencia Vezető- és munkatárs értékelésekkel és kapcsolódó HR szolgáltatásokkal foglalkozó cég osztja meg tapasztalatait, és mutat be olyan hazai és nemzetközi gyakorlatból merített eseteket, melyek támogatni tudják a személyzeti tesztelés és tanácsadás hatékonyságát.
Adózásról érthetően Az Adózásról érthetően címmel egyfajta brandet szeretnénk teremteni, ezért ezen a címen publikáljuk kiadványainkat, indítottunk sorozatot a Millásreggeliben, ahol keddenként lehet minket meghallgatni, de ezen a címen szervezünk ingyenes szemináriumokat is. Mindezzel célunk a hazai adózási kultúra fejlesztése és az érintettek támogatása adózásuk jogszerű és optimális teljesítésében.
Admin Zóna A blogot a UCMS Group Hungary szakértői írják HR és vállalati adminisztrációs,könyvelési, bérszámfejtési és BPO (Business Process Outsourcing) témakörökben.
Apa GYEDen Amikor nem az anya, hanem az APA marad gyermekükkel otthon. Egy cégvezető, tulajdonos apa történetei a gyereknevelésről, és a "NEMdolgozásról"
CV Műhely ÜKészítsd el a hozzád illő önéletrajzot egyszerűen, pár lépésben. A blog célja, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a praktikus, ötletes önéletrajzok. Hétről hétre újabb mintákkal jelentkezem, amelyet bárki elkészíthet otthon Microsoft Word segítségével. Nem kész, letölthető sablonokat kínálok, hanem olyan elkészítési módszereket, melyekkel bárki saját ízlésére formálhatja a CV-jét.
PSYcruitment blog HR témák a pszichológia& business aspektusából.
WorkingDead Nehéz helyzetben vagy a munkahelyeden, kihasználtak, megkárosítottak? Vagy már nem vagy ott, de nem akarod annyiban hagyni? A Working Dead segít a válaszkeresésben. Maradhatsz inkognitóban, és vállalhatod névvel a nyilatkozatod, ezt rád bízzuk. Az viszont fontos, hogy akkor tudunk komolyan foglalkozni a panaszoddal, ha megadod a cég nevét, amelyikkel gondod akadt, és részletese beszámolsz az esetről. Nem hagyunk válasz nélkül!
Adam's Blog Ez a blog arra szolgál, hogy megismertesse az érdeklődőkkel a munkajog legfontosabb hazai, és nemzetközi fejleményeit, képbe hozza a munkavállalókat alapvető jogaikról, valamint, hogy értelmes, szakmai vitát gerjesszen.
ASCON-Változás Az élet maga a változás. Vannak, akik ebben veszélyt látnak és vannak, akik lehetőségként élik meg. A blogot változásmenedzsment tanácsadók írják, akik szakmai és személyes magabiztosságot, energiát és innovatív megoldásokat adnak a változás szereplőinek.
CV & More A szerző az online toborzási és álláskeresési technikák szakértője, HR és personal branding tanácsadóként dolgozik. Egyik alapítótagja a Telkes fejvadász cégnek, vezetett multinacionális cégnél Hr csapatot, itteni blogján keresztül 20 éves tapasztalatából eredő gondolatait, tapasztalatait osztja meg.
HumanPriority Ha érdekel a munkáltatói márkaépítés és az hogyan hozd ki cégedből a legtöbbet úgy, hogy közben ez megkönnyíti a munkatársak toborzását és megtartását is, akkor érdemes blogunkat
Munkaügyi blog Munkaügyi témák szakmai szemmel. A blog szerzője a BDO Magyarország munkaügyi szaktanácsadója.
OnlineHR Hogyan befolyásolja a közösségi média és a web 2.0 a HR-t? Merre megy a HR szakma, és melyek a legújabb trendek? Kíváncsi vagy? Kattints a bejegyzésekre és oszd meg Te is a véleményedet!
Restart-UP A Restart-Up közösségi program azért jött létre, hogy a 45 év feletti aktív munkavállaló értelmiségiek álláskeresését támogassa munkaerőpiac-specifikus ismeretekkel, kapcsolatrendszerrel és fejlesztő programokkal. A program célja továbbá a vállalkozások és szervezetek számára megoldást kínálni a felmerülő munkaerőhiány hatékony, tartós és megbízható kezelésére.
The Most Wanted A HR unalmas, viszont Szergej Sztahanov érdekessé teszi nektek a The Most Wanted oldalon! Jó szórakozást!
Bérszámfejtésről HR-eseknek Blogunkban HR-szakembereknek nyújtunk segítséget a béreket érintő adó- és járulékváltozások, valamint az ezekkel járó adminisztrációs kötelezettségek ismertetésével.
Lean-HR A Lean HR = veszteségek csökkentése a HR területen, majd HR eszközökkel a teljes szervezetre vonatkozóan. A Lean-HR blog arra törekszik, hogy felkeltse a HR terület érdeklődését és segítséget nyújtson a lean eszközök bevezetéséhez.
Coach Leszek Hogyan lesz egy újságíróból coach? Úgy hogy szeret kérdezni. Aki követi a blogomat az megtudja (amit ma még én sem tudok), hogy sikerül-e.
Advantage Blog Mitől nyerünk és vesztünk; mitől hiszünk, avagy vesztjük el a reményt a sikerben; hogyan lehetünk eredményesek és örömteliek egyszerre; mi adja az energiát a fejlődéshez és mi az, ami megbénít?
Sikerman A blog a business coaching rendkívül színes eszköztárával segít előhozni a mindenkiben ott rejlő szuperhőst. Mindenkinek vannak rejtett tartalékai. A blogban olvasható önismerettel, önfejlesztéssel, önmarketinggel kapcsolatos témák ezen erőforrások jobb kihasználásában segítenek.
YouAreMore A szerző az európai Innermetrix egyik alapítója. A blog célja, hogy olyan új, tudományosan magalapozott szemléleteket és irányzatokat mutasson be, melyek a kiválasztás, a tehetségmenedzsment és a vezetőfejlesztés területein paradigmaváltást és innovációt követelnek.
Krauthammer Tanácsadó, tréner és coach szerepkörökben tevékenykedő szakember számol be multinacionális tapasztalatairól. A szerző közel tíz országban tartott képzéseket vagy végzett eddig tanácsadói munkát, Svájctól egészen Indonéziáig.
Toborzás-Kiválasztás A szerző cégvezetői szemmel tekint a toborzás-kiválasztás területére, melyet rendszerben és összefüggéseiben lát a vállalat más részeivel. Számára a gyakorlati működőképesség az első számú szempont.
SmartDreamers Szeretnénk, ha az álláskeresők világosan látnák azt, hogy mire képesek és mit kell tenniük szakmai életük fejlődése érdekében.Ezért elindítjuk külön a magyarországi piacra kialakított blogunkat, vagyis azt a kalauzt, amely segítségével a jelöltek és a vállalatok valós történeteket, a piac valós kérdéseivel kapcsolatos tanácsokat, illetve karrierük tökéletesítését szolgáló minőségi információkat találnak.
Assessment Systems Minden amit a valid, magasan kvalifikált tesztek világáról és annak üzleti vagy magánéleti hatásairól tudni lehet. Régiónk legnagyobb teszt és HR tanácsadó vállalkozása rávilágít a lényegre.
Mihalik Judit Kérdezni lehet a tudatlanok bátorságával vagy a bölcsek nyugalmával is. Az idő múlásával törekszem az utóbbi felé. Coach vagyok és konzultáns. Gyerekeket és felnőtteket nevelek. Járok-kelek, nézek és hallgatok. Megfigyelek: önmagamat és másokat. Erről írok ezen a blogon.
Dolgozó Mami Karriertippek és munkajogi tanácsok dolgozó vagy állást kereső kismamáknak, anyukáknak!
Munkamotiváció A munkamotiváció a szervezeti - munkatársi jólétet és hatékonyságot hivatott szolgálni. Blogom célja, hogy hasznos információkkal és tanácsokkal szolgáljon a munkahelyi motivációról, a boldogságfokozó motivációról és jótékony hatásukról.
JAM Blog Szenvedélyük a HR! A JAM egy izgalmas szakmai közösség, amelynek keretein belül szemléletformálás, közös gondolkodás zajlik.
Elsőszülött Vezető Ez egy vezetéspszichológiai, vezetéselméleti coaching témájú blog. Olyan vezetőknek szánom, akik fiatalabb testvérrel vagy testvér nélkül nőttek fel. Mire fel ez a szokatlan szűrés? Húgként, a dolgok túlfeléről elég jó rálátásom van arra, mit össze küzdenek magukban a karizmatikus, nagy kaliberű vezetők. A férjem akkor kezdett tűzoltóparancsnoki feladatkört, amikor pszichológiából doktoráltam és a negyedik gyermekünket vártam. Szóval, fejleszteni és motiválni... azt tudok.
Ifjú Titánok A szerző kifejezetten a fiatal vezetők (az X és Y generáció középvezetőinek) egyéni fejlesztésével foglalkozik. A blogban hétről hétre valamilyen tipikus vezetői dilemmát vagy a saját coaching tapasztalatot oszt meg az olvasókkal.
Phoenix Program A blog szeretne segíteni mind az addikciókkal küzdő munkavállalóknak abban, hogy rálátásuk legyen saját problémájukra, mind a vállalat vezetőinek és a HR munkatársainak abban, hogyan ismerhetik fel a időben a függőségeket.
Linkedin Blog A szerző Linkedin szakértő - célja a világ legjelentősebb üzleti közösségi oldalát hazánkban is népszerűsíteni, magyarul vagy angolul.
Comline blog Egy tanácsadó és tréning cég tulajdonosok, cégvezetők, vezetők, értékesítők számára kínál gyakorlati megoldásokat, hogy cégüket, területüket hatékonyabbá és sikeresebbé tegyék.
HR Bon-Bon Forrest Gump mamája szerint „Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. és sosem tudhatod, mit veszel ki belőle”. A HR világában azonban ennél lényegesen tudatosabb és jobban tervezett döntés, hogy milyen kollégát, vezetőt választunk egy vállalat élére. Ez az amiben egy személyzeti tanácsadó szakember tud segíteni. Erről és más HR témákról szól HRBONBON blog…
Devise A blog szerzői a tudatosabb, az egymásra és a munkavállalókra jobban odafigyelő, ugyanakkor a hatékony működést biztosítani tudó vezetői kultúra elérését szeretnék elősegíteni.
Munkavállaló vagyok Független munkaügyesként a blog célja és küldetése, hogy legyen minden munkavállaló tájékozottabb! Mindezt igyekszünk közérthető, könnyen emészthető formában megtenni.
Edina Oldala Az oldal fő témája: személy- és vagyonvédelem, szociális munka, emberi sorsok.
A vezetőkkel gondolkodó blog Vezetés, ötletek, satöbbi. Inspiráló gondolatok, tapasztalatok vezetőknek és HR-szakembereknek egy nemzetközileg akkreditált vezetői coach billentyűzetéből. Coaching kreatív csomagolásban.
Az Új Munka Törvénykönyve/ Minden, amit a magyar munkajog változásairól tudni kell egy tapasztalt munkajogász tollából.
cut-e Hungary A cut-e a világ piacvezető vállalata az online teljesítménytesztek és személyiség-kérdőívek fejlesztése és kivitelezése terén. Blogunk követésével folyamatosan értesülhetnek a legújabb HR trendekről és praktikákról, melyek nagymértékben hatékonyabbá teszik a HR kollégák munkáját és hozzáadott értéket nyújtanak az üzleti siker eléréséhez.
human Aspect "Fókuszban az ember" Ebben a blogban olyan témákat járok körül, mely a hazai mikro- és KKV-vezetők HR tudatosságát igyekszik fejleszteni. Azért, hogy fejlődjenek, és azért, hogy olyan környezetet teremtsenek a kollégáiknak, mely támogató, inspiráló, szerethető.
Bencoaching blog A szerző írásaiban karrier- és life-coaching, vállalkozásfejlesztés (kezdő és változás előtt álló vállalatok tanácsadása) és üzleti modell innovációs tréning témakörökkel foglalkozik.
Munkajog Jog közérthetően a munkajogász szemével. A szerzők szerint fontos, hogy a jogot mindenki értse és ismerje, e nélkül nem lehet megfelelő döntéseket hozni.
Y Generáció A következő generációról, nem csak a következő generációnak. Vezetésről, munkáról, életről, középpontban az emberrel. Nem jobb, nem rosszabb, y generációs.
Maven7 - hálózatkutatás Hogyan befolyásolják vállalatunk hatékonyságát a rejtett munkatársi hálók? Kik a legfontosabb információs csomópontok? Melyek a legkritikusabb és a leginkább fejlesztendő kapcsolatok? Hogyan növelhető a tudásmegosztás hatékonysága? Ilyen és hasonló kérdésekre ad választ a szervezeti hálózatkutatás.
CX-Ray Hiszünk abban, hogy minden embernek van egy tökéletes hely a munka világában, ahol kiteljesedhet. Méréseink célja segíteni a HR döntéshozókat, szervezetfejlesztőket és vezetőket abban, hogyan tudják a legjobbat kihozni az emberekből, csapatokból és a szervezetből. A blogon a saját fejlesztésű mérőeszközeinkkel kapcsolatos tudást osztjuk meg veled.
Joee HRblog műhelye A HR Portal fejlesztő kollégája hasznos információkkal igyekszik ellátni a HR Blog szerkesztőit.
Job(b) Állás Érdekes és tanulságos pillanatképek villannak fel az álláspiacról. Szubjektíven, közérthetően, olvasmányosan.
ARTudasmenedzsment Az ARTudasmenedzsment a hazai e-learning piac egyik meghatározó vállalkozása. Magas szintű szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek, akikkel hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk. Alkalmazkodva ügyfeleink igényeihez folyamatosan bővítjük szolgáltatási palettánkat, és folyamatosan keressük az együttműködési lehetőségeket mindazon vállalkozásokkal, amelyek segíthetnek nekünk ügyfeleink jobb kiszolgálásában.
Jó Állásom Lesz... Egy országos állásportál gondoskodik arról, hogy a célközönség mindig megtalálja a legfrissebb információkat a munkaerőpiacról.
Stressz-M Hogy mi a Stressz-M? Egy olyan online platform, amit stressz felmérésére és kezelésére hoztunk létre. Három fő pillére a mérés, a mozgás és a meditáció.
Multi karrier Sikeres élet egy multinál. Hogyan? Saját tapasztalatok és vélemények, praktikus tanácsok, ideák és politika nélkül. Kommentelni kötelező, vendég-írni szabad. Fekete, fehér, igen, nem.
Y2Y BUSINESS COACHING Minden az Y generációról, a businessről és a coachingról. Jó helyen jársz, ha vezető létedre SSC-s, multis, startupos vagy KKV-s, Y generációs tehetségeket szeretnél tartósan magadhoz kötni, motiválni.
Szerepi Zsolt Blogja Minden ügyvezető, HR szakember fő célkitűzése vállalkozása számára, hogy a munkatársak a leghatékonyabban működjenek. Hogyan lehet ezt elérni? Jó megoldás lehet a munkatársak képzése, hiszen ami nem fejlődik, az tönkremegy, vallom ezt életem minden területén, tehát ha nem fejlesztjük munkatársainkat, nem tudjuk kihozni belőlük a maximumot. Vajon milyen tréningre van szükségük? Mindenkinek ugyanaz a képzés hatékony lesz?
Társ a Munkában Híradás különleges esetekről, melyek elsősorban a vállalati HR szakemberek számára érdekesek.
Vállalati nyelvi képzés Felnőttképzési szakértőként és a vállalati nyelvi képzés képviselőjeként új módszerekről, költséghatékony megoldásokról, a változó jogi háttér kérdéseiről és a munkavállalók sikerélményét növelő kihelyezett nyelvi képzésekről írok.
Angliaimunka Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja az informálás és a tapasztalatok megosztása.
Gyermekpszichológus Napjainkban a munka és magánélet összeegyeztethetetlensége egyre súlyosabb problémákat vet fel, ez gyermekeink lelki életében is visszaköszön. A blog egy gyermekpszichológus szemével vizsgálja munka és család, gyermek és karrier problémakörét.
Multiculti blog A blog multinacionális cégekről, azok munkakultúrájáról és az ott dolgozó emberekről szól. Szakmai cikkek, személyes beszámolók és humoros szösszenetek, nem csak multisoknak.
Megváltozott munkaképesség A megváltozott munkaképességgel kapcsolatos hasznos információk
Advocatus - A DLA Piper jogi blogja Iránytű egy átalakuló világban – a szakmai blog cégvezetők, felelős döntéshozók és szakemberek számára készül. Három meghatározó terület, a pénzügyi szabályozás, a munkajog, valamint a legújabb internetes trendek legégetőbb kérdéseit feszegetik a szerzők.
Tipikus? Atipikus! A szerzők célja: érdekes kérdések és esetek, a HR szolgáltatókat és a vállalati HR-szakembereket érintő témák megvitatása a blogon. Követjük a diákmunka, a munkaerő-kölcsönzés, EFO aktuális jogszabályainak változásait, ezekről megírjuk véleményünket, meglátásainkat, sőt, jövőbeli félelmeinket. Egy kis humor is lesz!
ICF Coach Klub Az 1995-ben alapított Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) a világ legnagyobb coach szervezete. A blogban a szervezet arra vállalkozik, hogy elősegítse a coachinggal kapcsolatos ismeretek megosztását, az egymástól való tanulást, valamint hírek, aktualitások közzétételét.
Activeness Az Activeness blog a SzervezetiLEG blognak a szűkített folytatása. Továbbra is a LELKESEDÉS a blog témája, de kifejezetten a 40 év felettiek lelkes, energikus életvitelének, értékteremtő folyamatainak, személyes jól-lét kialakításának segítése a célja .
HR DOC SHOP A HR DOC SHOP blog, egy iratminta portál szerkesztőinek blogja. A blogban időről időre a HR tevékenység mostohagyermekével, a munkaügyi adminisztrációval kapcsolatos rövid, de praktikus bejegyzésekkel jelentkezünk.
OD Kutató Az OD Kutató mögött egy magánszemély, Bokor Attila áll. Kutatóként, tanácsadóként, egyetemi oktatóként működik bennem a kíváncsiság, hogy különböző emberek és szervezetek mire mennek egymással. Milyen örömöket, bánatokat okoznak, és miben korlátozzák és támogatják egymást.
Empatikus Krízismenedzsment Az Empatikus Krízismenedzsment (EKM) a jó döntéshozatal egyik eszköze. Jelentősége azon múlik, hogy tudunk-e érzelemmentesen, ítélkezésmentesen vizsgálni egy döntési helyzetet. Azonosulnunk kell a döntés alanyaival. Szükséges megértenünk a érdekeiket,motivációikat és döntési mechanizmusukat. Az EKM-nek köszönhetően egyre kevesebb stresszhelyzetet élhetünk meg, ami nem mellesleg kihat a munkánkra is.
Menekülj előre blog A blog azoknak a tanulni vágyó, tudatos álláskeresőknek szól, akik magukban hisznek, nem a szerencséjükben.
Bankosmami Nem érdekel a politika,gazdasági helyzet,a devizamentés??? Semmi gond...engem sem. Ez a blog nem olyan banki blog. Majd meglátod...:) Minden, amit tudni lehet a nők és anyák helyzetéről egy multinál. Mert ez bizony,még mindig a férfiak világa...
DrPrezi Egy prezentációs szakíró, tanácsadó, tréner osztja meg tapasztalatait, segítve az olvasók prezentációs kultúrájának folyamatos fejlesztését.
Munkahelyi Wellness A "MUNKAHELYI WELLNESS" fogalmának bevezetése és a vállalkozás számára hasznos, új szemléletű vezetési eszközök egy helyen! Segítünk abban, hogy a politika és vallásfüggetlen ember életstratégiája helyes mederbe kerüljön, amivel hozzájárulhat az értékteremtéshez.
Morning Coaching Budapest A Morning Coaching Budapest egy független coach közösség. Abból a célból jött létre, hogy inspiráló, támogató közösségként működjön, ahol a tudásmegosztás és közös gondolkodás az egyik legfőbb cél. Olyan emberek közössége, akik ezen a pályán tevékenykednek és ennek pozitív oldalát és a szinergiát szeretnék élvezni, egymás munkáját támogatni, a szakmát és annak megítélését erősíteni.
Munkaerő-kölcsönzés A blogban egy munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cég számol be a kölcsönzéssel kapcsolatos tapasztalatairól, annak hatékonyságáról, jogi szempontjairól, jelenlegi és jövőbeli helyzetéről.
HR Doktor Blogunkon HR-eseknek, vállalatvezetőknek és munkavállalóknak adunk praktikus tanácsokat arra, hogyan alakíthatnak ki egészséges munkakörnyezet, és mit tehetnek saját maguk illetve kollégáik testi-lelki épségének megőrzése érdekében.
Interim Menedzsment A szerző executive coach és interim menedzsment szakértő, aki elkötelezett híve ennek a menedzsment eszköznek. Azon dolgozik, hogy Magyarországon emelkedjen az interim menedzsment (el)ismertsége, és egyre több vállalat használja hatékonyan azt.
Beyourbrand A szerző célja, hogy az olvasókat hozzásegítse a személyes céljaikat valóban támogató márka kialakításához. A personal branding során nem csupán egy pillanatnyi megoldást mutat, hanem egy olyan stratégia elsajátítására ad lehetőséget, amelynek mentén mindenki képessé válik személyes céljainak minél teljesebb eléréséhez.
Relocation A blogból az olvasó első kézből tudhatja meg, hogyan lehet megoldani az áttelepülések során felmerülő problémákat.
Hurrá! Állást keresek Egy volt munkanélküli blogja az álláskeresésről. Tapasztalatok, tanácsok, tippek, amelyekkel sikeresebbé tehető a munkanélküliség kemény időszaka.
Nyelvelő „Nyelvében él a nemzet” - mondta a legnagyobb magyar. Nyelvtudásából él az ember… tapasztalja a legkisebb ember is manapság, amikor globális világunkban sikereink 75%-ban bizonyítottan kommunikációs készségeinken, képességeinken múlnak. A Nyelvelő blog a nyelvet veszi elő. Az anya- és idegen nyelvet. És mindazt, ami mögöttük van vagy nincs. Illetve azt, aminek lennie kellene.
Shape HR A shapeHR gondolkodó HReseknek kínál alternatív nézőpontokat és módszereket ahhoz, hogy közösen gondolkodjunk a lényeges kérdéseken és találjunk rájuk valódi válaszokat.
Stratégiakutatás A jövő vállalataiban stratégiai szerepkör vár a HR-re. Vajon milyen szervezeti változásokkal jár a stratégiai HR kialakítása, és mik lesznek a stratégiai HR új feladatai? Ezt a kérdéskört járja körbe a blog.
Női vezetők A nők vezetői eredményességének kulcsa az, ha felismerik a nőiességben rejlő ösztönös vezetői értékeket, és ezeket tudatosan használva, komfortosan működnek pozíciójukban.
Pszichológia Blog A szerzők a munkapszichológia, a HR és a szervezetfejlesztés területein is jártas pszichológusok. Mint mindennek, a HR szakmának is vannak pszichológiai vetületei (sőt…).
Karriercoaching Tégy azért, hogy a következő 160 órád egy fantasztikus utazás legyen a munka világában! A Karrier Coaching ebben az utazásban tud eszköz lenni számodra. Azon dolgozom, hogy minél több boldog munkavállaló legyen, akik szívből és őszintén tudják elmondani, hogy nekik van a legjobb munkájuk.
hrblog