Kiss-Márton Adrienn vagyok, független munkaügyes. 2001 óta vagyok jelen a szakmában munkaügyesként, bérszámfejtőként. A független munkaügyes tevékenységemet 2012-ben kezdtem el, mikor a munkáltatók oldaláról átálltam a kiszolgáltatottabb helyzetben levő munkavállalók oldalára. A project indíttatását az okozta, mikor anyai örömök elé néztem, kiszakadtam az aktív munkavállalók világából. Azonban otthon is megtaláltak ex-kollegáim a munkaügyes, SZJA bevallásos, kismamás, stb. kérdéseikkel. Így elindítottam a témában egy facebook oldalt, majd jött hozzá a saját weblap, és írásaim megjelentetése HR Portálon.

A munkaügy kifejezetten az a terület, ahol 2 egyforma eset nincs. Nagyon nehéz olyan informatív, mindenki számára releváns és érthető anyagokat összeállítani, ami hitelesen tartalmaz minden szükséges információt. A hiteles információ munkaügyi kérdésekben MINDEN esetben a törvények szövege.

A blogolás helyett az évek során inkább áttértem a figyelemfelkeltő videók készítésére, melyeket megtalálsz a YouTube csatornámon.

Több éves kismama-koordinátori munkám és saját kismamaságom sarkallt arra, hogy elkészítsek egy összefoglaló információs füzetet, mely hasznos segítség a CSED, GYED, GYES útvesztőben. Az anyaság, várandósság egy utazás, mellyel egy addig számunkra ismeretlen területre tévedünk. Ezt az utazást, az utazás munkaügyi nehézségeit kívánja az általam kitalált, vizuális formában megvalósított Kismama-térkép feloldani. Nézd meg az alábbi videóban, hogyan.

A Kismamák számára további segítségnyújtás céljából készítettem el a 3 részes Kismama Útikalauz információs füzetet, mely összegyűjtve tartalmazza a hasznos információkat CSED, GYED, GYES, egyszeri anyasági támogatás, apanap, stb. témában.

Weboldalamon, Facebook oldalamon és YouTube csatornámon osztom meg a releváns, hasznos tartalmakat 2015. óta, így érdemes azokat követened.

Ha kismamaként, anyukaként elvesztél, hogy milyen nyomtatványt honnan kell letölteni, hova kell benyújtani, akkor nálam ezeket mind egy helyen megtalálod. Csak kattints ide, vagy az alábbi képre.

Egy helyen összegyűjtve minden nyomtatvány, amire kismamaként, anyukaként szükséged lehet.

Találkozzunk a jelenleg aktív fórumaim valamelyikén:

Facebook: munkavállaló vagyok

YouTube: munkavállaló vagyok

web: www.munkavállalovagyok.hu