Konferencia beszámoló

artanacsado

Nagy sikert aratott az első vállalati e-learning konferencia, melyet az Artudásmenedzsment és az Oracle a Goodle Groundon rendezett meg.

IMG_0373

Az előzetes regisztrációk száma miatt a későbbi jelentkezők már csak online módon tudták követni az előadásokat, szerencsére sokan csatlakoztak a közvetítéshez, és kérdéseket is tettek fel. Az eddig beérkezett vélemények alapján a legnagyobb sikert azok az előadások aratták, amelyek egy konkrét vállalati példát mutattak be. A visszajelzések alapján a későbbiekben a hasonló, best practise jellegű előadásokra is nagy igény van, ugyanúgy mint egy negyedévente megrendezésre kerülő, workshop jellegű rendezvényre is.

IMG_0376

A nap során összesen 12 előadást hallgathattak végig a jelenlévők. Az előadók között képzési vezetők, kutatók, projektvezetők és természetesen az Oracle és az Artudásmenedzsment kollégái is prezentáltak. A kitöltött kérdőívek alapján elmondhatjuk, hogy rengeteg téma van, amely a résztvevőket még érdekli. Leginkább a Gamification, az e-learning bevezetésének lépései, megtérülése, lehetséges buktatók és megoldások, valamint a ma piacon lévő oktatásmenedzsment rendszerek és fejlesztőeszközök vonzanának több résztvevőt.

A szünetekben, a networking mellett a résztvevőknek lehetőség volt konkrét tananyagok és tananyagfejlesztő eszközök megismerésére, képzések megismerésével, valamint az E-kikötő megismerésére.

A konferencia után is folytatódnak kapcsolódó feladataink: follow upok, következtetések levonása, témakörök gyűjtése és az előzetes kérdőívet kitöltők is megkapják scorm csomagjaikat.

Az előadások hamarosan elérhetőek lesznek a prezentációkkal együtt, így aki lemaradt, az bepótolhatja azokat. Érdemes!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.