Közgazdász, HR menedzser és munkajogi szakokleveles tanácsadói végzettséggel rendelkezem, 15 éve foglalkozom emberi erőforrás menedzsmenttel: toborzással, kiválasztással, munkaerő-közvetítéssel, fejvadászattal, személyzetfejlesztéssel, tréningekkel, munkajogi kérdésekkel. Több ezer állásinterjút vezettem, számtalanszor megtapasztalva, mi vezethet sikerre az álláskeresés során. Tapasztalataimra alapozva évek óta tartok különböző tréningeket, előadásokat, szimulált interjúkat, AC-ket álláskeresés témakörben.

Mindig is érdekelt a nők helyzete a munkaerőpiacon, a női karrier titka, az esélyek egyenlősége vagy inkább egyenlőtlensége, ám amióta anya lettem, mindez többszörösen felerősödött. Nap, mint nap látom, hogy mekkora dilemma előtt áll egy fiatal, vagy már nem is annyira fiatal nő, amikor az élete egyik legszebb teendője, a gyermekvállalás-gyereknevelés és az állása biztonsága között habozik, olyan választás elé állítva, ami nem szabadna, hogy előforduljon.

Tanácsaimmal, tapasztalatommal segíteni szeretnék minden nőnek, aki boldog anyuka és elégedett, megbecsült munkaerő szeretne egyszerre lenni. A dolgozó mami blogban néha munkajogi, vagy karrier témájú szakmai jellegű bejegyzéseket, néha személyesebb témákat fogtok találni, hiszen a szakértői énem mellett nem tagadhatom meg magamban az anyukát sem.


dolgozomami

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.