35 éves, kétgyermekes édesanya vagyok, 15 éve dolgozom a bankszférában, és mindig is ügyfelekkel foglalkoztam. Az évek során, több tízezer ember engedett be nap mint nap az életébe, pénzügyeibe. A gyermekeim megszületése után kezdtem el írni a blogomat, ahol leginkább a velem történteket osztottam meg, az állásinterjúk során tapasztalt diszkriminációval kapcsolatban, csak azért mert nő vagyok vagy mert “csak” Anya. A saját bőrömön tapasztaltam meg a kiégés legmélyebb bugyrait, döbbentem láttam, hogy egy ilyen élethelyzetben mennyire magára van utalva az ember. Megreked egy szinten, egy szituációban, amiből nem tud egyedül kikerülni győztesen. Nagyon nehezen éltem meg, hogy teljes munkaidőben dolgozni és gyermekeket nevelni, szinte lehetetlen feladat, ezért lelkesen kutatom az “énidő” minden lehetséges formáját, ami elérhető bárki számára, csak teret kell engednünk neki. Ez a legnehezebb feladat egy nő vagy éppen férfi életében.

Szenvedélyemmé vált a munka világa, a Flow, a család-munka egyensúlyának elérése és megteremtése.

Végzett Proaktív Coachként szeretnék segíteni neked is, akár kismama, anyuka, apuka vagy, család- kiskamasz gondokkal küzdesz. Foglalkozom csapaton belüli problémák feltárásával és megoldásával mediációs technikákkal, vagy ha csak úgy érzed, a közvetlen környezetedben nem találod a megoldást a problémádra és szükséges egy külső szemlélő bevonása.

Azt gondolom, hogy a személyes tapasztalataim, az ügyfelekkel való kommunikációm az évek alatt, valamint a coach szemlélet kellő hitelességet és referenciát biztosít az üléseink professzionális megvalósításához.

www.bankosmami.hu

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.